seguint als càtars

Seguint als Càtars, entre l’Hospitalet d’Andorra i Porté-Puymorens

És una bella excursió que transcorre per una de les parts més alpines del massís del Carlit. Sortint des de l’Arièja, es tracta d’un antic camí usat tant per contrabandistes com pels Càtars que fugien de la repressió de la inquisició.

Amb sortida des de Puigcerda o Bourg-Madame, travessem el coll de Puymorens per accedir al poble d’Hospitalet d’Andorra, a Arièja. Aquí comencem a caminar i pugem per la vall de Bésines fins al coll de Bésineilles, on accedim al massís del Carlit pel llac del Lanos que és considerat com el major llac dels Pirineus. Després de caminar per mitjà dels cims més emblemàtics de la zona, baixem per la vall fins al poble de Porté-Puymorens.

Aquesta caminada és de dificultat mitjana, doncs cal pujar els 950 metres de desnivell positiu fins al coll de Bésineilles. Després, l’excursió transcorre per senderes de prades d’alta muntanya i acaba en una sendera de bosc.

És una excursió que us farà descobrir les zones menys concorregudes i més alpines del massís.

Temps: 8 hores caminant

Desnivell: +950/- 900m

Dificultat: 4

Terreny: senderes de muntanya, senderes rocoses, prats d’alta muntanya

Material: material necessari per passar un dia sencer en muntanya i calçat adaptat. (No dubtin a demanar la nostra llista de material necessari)

Pícnic: portar el pícnic per a un dia sencer

Preu: el preu varia segons el nombre de participants i els eventuals transports. Contacti’ns per a un pressupost personalitzat.

Un camí transitat durant centenars d'anys
Un camí transitat durant centenars d’anys
Magnífic panorama arribant a Porté-Puymorens
Magnífic panorama arribant a Porté-Puymorens
Un bell passeig que creua el massís del Carlit
Un bell passeig que creua el massís del Carlit

Descobreix més sortides d’un dia

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *