Els paratges dels mil llacs, de la Bollosa al Lanòs per la vall

Aquesta excursió travessa tot el massís del Carlit, recorrent les valls més emblemàtiques on es troben els llacs de la Bollosa i del Lanòs. Es tracta d’una caminada contemplativa que ens ofereix l’oportunitat rara de creuar tot el massís del Carlit.

Aquest preciós circuit ens permet vorejar els dos llacs més grans del massís. Des de la Bollosa, caminem per mitjà d’alguns dels pics més coneguts de la Cerdanya, com els Perics, el Carlit o la Grava, fins a la Portella de la Grava on bolquem sobre el llac del Lanòs, abans de descendir en direcció del poble de Porté-Puymorens per una bonica sendera de bosc.

És una de les excursions més belles que ens ofereix el massís del Carlit. Caminant a través de prades d’alta muntanya i de senderes que voregen els grans llacs del sector, per acabar baixant fins a la vall. Amb un desnivell positiu de 400 metres i una baixada de 700 m de desnivell.

És un bonic i llarg dia, amb alguns dels paisatges d’alta muntanya més bonics de la Cerdanya.

Temps: 8 hores caminant Desnivell: +400/- 700m

Dificultat: 3

Terreny: senderes de muntanya, prades d’alta muntanya

Material: material necessari per passar un dia sencer en muntanya i calçat adaptat. (No dubtin a demanar la nostra llista de material necessari)

Pícnic: portar el pícnic per a un dia sencer

Preu: el preu varia segons el nombre de participants i els eventuals transports. Contacti’ns per a un pressupost personalitzat.

Vista del Pérics
Vista del Pérics
L'emblemàtic Llac de Bollosa
L’emblemàtic Llac de Bollosa
Bella caminada en el massís del llac de la Bollosa
Bella caminada en el massís del llac de la Bollosa
En el mitjà del bosc, en el costat del Lanòs
En el mitjà del bosc, en el costat del Lanòs

Descobreix més sortides d’un dia

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *