table du terroir

Menjar pirinenc i excursió sobre les altures de la vall del Carol, de Bena a Porta

 Aquesta excursió segueix un sender que sobrevola la vall del Carol, des del poble de Bena fins al de Porta, passant pel coll de l’home mort. Una vegada arribats al poble, gaudireu d’un menú típicament pirinenc. És una bella caminada de mitja jornada que us obrirà l’apetit, per després tornar amb l’estómac i els sentits satisfets.

És un passeig poc conegut que us farà descobrir la part més al Sud del massís del Carlit. Des de Bena, la sendera remunta fins a el “coll de l’home mort” i les prades de el “desert del Carlit”. Des d’aquí baixem al poble de Porta per un agradable camí forestal.

Ens citem el dia en Puigcerda o en Bourg-Madame, per a un dia sense dificultats particulars. La pujada fins al coll és progressiva i és seguida per una baixada ràpida en adreça de Porta. On ens espera una taula repleta de productes de la regió.

Una bonica excursió per despertar els sentits

Temps: 5 hores caminant

Desnivell: +620/-690m

Dificultat: 3

Terreny: senderes de muntanya, una mica rocós per moments, senderes de bosc

Material: material necessari per passar mig-dia en muntanya i calçat adaptat. (No dubtin a demanar la nostra llista de material necessari)

Pícnic: No és necessari portar pícnic

Preu: el preu varia segons el nombre de participants i els eventuals transports. Contacti’ns per a un pressupost personalitzat.

Pujant fins a les prades d'alta muntanya
Pujant fins a les prades d’alta muntanya
Bonics senders de prades
Bonics senders de prades

Descobreix més sortides de gastronomia i cultura

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *