Gastronomia a la vora del Carol

De vegades el propòsit d’una excursió és simplement un bon menjar. Aquest és el cas d’aquest passeig en les ribes del Carol, on l’únic propòsit és d’obrir-nos l’apetit, abans de degustar un excel·lent menjar típicament pirinenca.

Sortim en l’estació internacional de Enveitg i seguim el curs de la Carol fins al poble de porta, on ens espera una taula de productes regionals. També, transcorrent per aquesta vall fem igualment un viatge en el temps que ens submergeix en els vestigis d’una zona històrica de la Cerdanya.

És una caminada sense dificultat l’únic propòsit es apreciar els sons del riu i la naturalesa, igual que obrir-nos l’apetit. Amb prou feines 300 metres de desnivell positiu, caminem tot el matí per mitjà de la vall del Carol i tornem amb el ventre i els sentits sadollats.

Un passeig per delectar els sentits!

Temps: 4 hores caminant

Desnivell: +300m

Dificultat: 2

Terreny: senderes de valls, ribes de riu

Material: material necessari per passar mig-dia en muntanya i calçat adaptat. (No dubtin a demanar la nostra llista de material necessari)

Pícnic: No és necessari portar pícnic

Preu: el preu varia segons el nombre de participants i els eventuals transports. Contacti’ns per a un pressupost personalitzat.

El Carol, un riu de vegades impetuòs
El Carol, un riu de vegades impetuòs
Caminant per les ribes del Carol
Caminant per les ribes del Carol
El “terroir” de la Cerdanya

Descobreix més sortides de gastronomia i cultura

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *