sobre la frontera

De andorra a la Cerdanya, per la Portella Blanca d’Andorra

En aquest bonic itinerari, seguim un camí llegendari que ens porta del Pas-de-la-Casa, a Andorra, a la vall del Carol, a Cerdanya. És un preciós recorregut que comença amb un ambient d’alta muntanya i després descendeix per la vall de Campcardós, fins al Carol.

Envoltat per alguns dels pics emblemàtics de la regió, com el Pic Negre d’Envalira o el Peiraforca, transitarem per una part de la frontera entre les tres nacions pirinenques que són Andorra, Espanya i França. També és una ruta històrica, ja sigui per la seva llegenda o per la trashumancia.

Amb cita en Puigcerda o Bourg-Madame, aquesta excursió no ofereix dificultats tècniques, a part d’un primer desnivell de 550 metres positius fins al coll dels Isards. Després, es torna molt fàcil i una vegada a la Portella Blanca no és més que baixada per Valle del Campcardos. En Porta, tornem a prendre un transport que ens retorna al punt de sortida.

És una preciosa excursió que no us podeu perdre i que o submergirà en la història i cultura de la regió.

Temps: 8 hores caminant

Desnivell: +556/- 1148m

Dificulteu: 3

Terreny: senderes de muntanya, senderes rocoses

Material: material necessari per passar un dia sencer en muntanya i calçat adaptat. (No dubtin a demanar la nostra llista de material necessari)

Pícnic: portar el pícnic per a un dia sencer

Preu: el preu varia segons el nombre de participants i els eventuals transports. Contacti’ns per a un pressupost personalitzat.

La Portella Blanca d'Andorra
La Portella Blanca d’Andorra
El Pic Negre d'Envalira
El Pic Negre d’Envalira
La Vall de Campcardos
La Vall de Campcardos

Descobreix més sortides d’un dia

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *