Les vistes de Camporells

Camporells, entre cel i terra

La vall de Camporells és una de les més visitades del Capcir. No és per casualitat que tants excursionistes decideixen recórrer les senderes d’aquesta magnífica vall que se situa sota els pics Perics. És simplement una preciosa caminada que transcorre per mitjà d’un paratge preservat d’alta muntanya.

Camporells està reconegut en tota la Cerdanya per la seva bellesa. Ja sigui del costat del refugi que està a la vora del llac o quan escalem els Perics amb les seves imponents vistes sobre els Pirineus Orientals, és una encantadora vall lacustre que sempre deixa un record imperible en els quals ho visiten.

Amb el punt de sortida en Formiguères, és una excursió que ofereix múltiples variants, segons el nivell dels participants i l’època de l’any. Per començar, seguim la vall de la Galba i accedim a Camporells pel Nord. Després d’un passeig, amb els Perics de fons, tornem en adreça del refugi i tornem per la vall de la Lladura o l’estació de ski.

Una excursió indispensable, a l’estiu com a l’hivern!

Temps: 8 hores caminant

Desnivell: +800/-500m

Dificultat: 4

Terreny: senderes de valls, senderes de muntanya, prades d’alta muntanya

Material: material necessari per passar un dia sencer en muntanya i calçat adaptat. (No dubtin a demanar la nostra llista de material necessari)

A l’hivern: si hi ha molta neu, l’excursió es fa amb raquetes de neu. (possibilitat de llogar el material)

Pícnic: portar el pícnic per a un dia sencer

Preu: el preu varia segons el nombre de participants i els eventuals transports. Contacti’ns per a un pressupost personalitzat.

La Galba
La Galba
Accés a Camporells
Accés a Camporells
camí de camporells
camí de camporells
Una de les valls més boniques del Capcir
Una de les valls més boniques del Capcir
El refugi de Camporells
El refugi de Camporells

Descobreix més sortides d’un dia

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *