els camins del Carlit

De la Bollosa al Lanòs pel cim del Carlit

Poques coses són més agraïdes per als amants de la muntanya que de fer cim en els més alts pics de la nostra regió. En aquesta excursió, pugem el Carlit que amb els seus 2921 metres culmina sobre la Cerdanya. En el cim, gaudim d’un excepcional panorama de 360º sobre el conjunt dels Pirineus Orientals, abans de baixar per la cara Nord, fins al llac del Lanòs.

Aquest circuit ens porta a sobre els vessants del pic més emblemàtic de la Cerdanya: el Carlit. Nomes que, en comptes de seguir la clàssica sendera circular, aprofitem per creuar tot el massís pel seu cim, pujant per la cara Sud i baixant per la seva cara Nord. És una excursió preciosa i emblemàtica que ens ofereix les més belles panoràmiques del parc natural.

Sortint des de la Bollosa, comencem pujant fins a descobrir els Pirineus Orientals des de la seva més alt cim. Després, baixem fins al poble de Porté-Puymorens pel llac del Lanòs. Amb un desnivell positiu de 900m i negatiu de 1200m, és una caminada que marcarà el nostre record per la seva bellesa i els seus paisatges.

És un dia preciós en ell que transitem a través de les panoràmiques més belles dels Pirineus Orientals.

Temps: 8 hores caminant

Desnivell: +900/-1200m

Dificultat: 4

Terreny: senders de muntanya, pendents i corredors rocosos,

Material: material necessari per passar un dia sencer en muntanya i calçat adaptat. (No dubtin a demanar la nostra llista de material necessari)

Pícnic: portar el pícnic per a un dia sencer

Preu: el preu varia segons el nombre de participants i els eventuals transports. Contacti’ns per a un pressupost personalitzat.

La cara Este del Carlit
La cara Este del Carlit
La pujada al Carlit
La pujada al Carlit
El cim del Carlit
El cim del Carlit
Els llacs superiors del Carlit
Els llacs superiors del Carlit
En la direcció de Porté-Puymorens
En la direcció de Porté-Puymorens

Descobreix més sortides d’un dia

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *